How to Web

How to Web 2011, cea de-a treia editie a celei mai importante conferinte de tehnologie si afaceri web din Europa de Est va avea loc in acest an pe 9 si 10 noiembrie la Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms. Pentru aceasta editie sunt asteptati 750 de participanti din peste 10 tari, in fata carora vor fi prezenti peste 35 de vorbitori internationali de top.

Printre acestia ii putem mentiona pe Mark Randall, Cheif Strategist la Adobe Systems, Miki Devic, fondator al HTTPool, una dintre cele mai mari retele de advertising din Europa Centrala si de Est, Felix Petersen, co-fondator al Amen si Plazes, "pionier al retelelor sociale mobile" conform TechCrunch, Thai Tran, fondator si CEO Lightbox, developer de aplicatii Android native, Daniel Neumann, ex-product manager al Xing, cea mai importanta retea sociala din Europa, Doug Richards, fondator al School 4 Startups, Michael A. Jackson, business angel.

Printre subiectele abordate in cadrul conferintei se numara tendintele web-ului social si mobil, inovatia in tehnologie, platformele daily deals si SaaS, finantarea afacerii, dezvoltarea produsului si a afacerii sau incubatoarele de afaceri web din Europa.

Conferinta este structurata pe doua linii, cu prezentari si discursuri generale in sala TheTalks si workshop-uri si studii de caz amanuntite in sala TheWorks. Si cum, pentru un eveniment de succes, posbilitatea de socializare cu vorbitorii si ceilalti participanti la conferinta nu trebuie sa lipseasca, organizatorii au pregatit cate o petrecere exclusivista pentru finalul fiecarei zile de conferinta.

Inregistreaza-te pe site-ul conferintei, http://how-to-web.net.

Ne vedem la Bucuresti, pe 9 si 10 noiembrie!

Afla mai multe...

Intrebarea ta


mai ai la dispozitie  caractere
« unde postezi intrebarea?
« Numele si prenumele
« Adresa de e-mail
Legenda raspuns in asteptare raspuns furnizat

Intrebari din "How To Web"

 
Setari Cookie-uri